Tahoe Seasons Resort – Lobby and Guest Suites

 

The lobby serves as a center point, engaging the visitor with an impression that will set the tone of the Resort and the Tahoe experience. We envision the guest entering the lobby after a long drive or day on the mountain, instantly warmed by the large fireplace as they are being personally checked in at the individual registration counters.  Ski equipment and luggage will be handled as the guest arrives, relieving them of stress as they enter the resort atmosphere. This room has inviting seating areas that are quaint enough to feel like your own mountain living room.  The large windows at the façade provide natural lighting to complement the individual seating arrangements.

The Hotel Guestroom renovation involved a dramatic reconfiguration to the typical guestroom layout to allow guests to close off the master bedroom from the rest of the suite. The bathroom fixture count was increased to have a dedicated shower and double sink vanity.  Across from the bathroom entry is a coffee bar counter and seating area. From the private bedroom, the large windows showcase the spectacular mountain view along with the romance and comfort of the existing fireplace.

Project Statistics

Building TypeHotel/Resort
Building Size-- sf
LocationSouth Lake Tahoe, CA
StatusCompleted March 2019
ClientTahoe Seasons Resort